JULE MENU
Filetto di merluzzo con puré di verdure
Smørstegt torskeloin på bund af broccoli-basilikum creme og stegte aspargesbroccoli.
Serveres med hjemmebagt brød.
Filetto al Barbera
Oksemørbrad med Barbera(rødvins)glace og balsamicoglaserede skalotteløg.
Serveres med stegte kartofler og grøntsager.
Torta Tartufo
Chokoladekage med creme af vanilje og kirsebær
3 retter · kr. 345,–
______________
MENU 1
Gamberoni marinati
Tigerrejer med hvidløg på bund af salat.
Serveres med hjemmebagt brød.
Bistecca al Tartufo
Oksefilét i fløde- og hvidvinssauce
med trøffelsmag.
Severes med stegte kartofler samt grøntsager.
Dolce
Chokoladekage
3 retter · kr. 279,–
______________
MENU 2
Gamberetti marinati
Rejecocktail med hvidløg-persille dressing.
Serveres med hjemmebagt brød.
Bistecca al whisky
Oksefilét med champignon og fløde i whiskysauce
Serveres med stegte kartofler og grøntsager.
Dolce
Chokoladekage
3 retter · kr. 299,-