• Slider_koed
  • Slider_bygning
  • Slider_lokale1


Kødretter – Secondi Piatti

RING OG BESTIL:
9732 0123

44 · SCALOPPE ALLA GABIN · 130,-
Kalveinderlår med ærter, skinke, bacon i flødehvidvinssauce.
Kalbenmedallion mit Schinken, Speck in Sahne, Weissweinsosse und Erbsen.

45 · SCALOPPE AL MARSALA · 130,- 
Kalveinderlår med champignon i Marsalaflødesauce.
Kalbschnitzel in Marsalasosse.

48 · FILETTO AL WHISKY · 200,-
Oksemørbrad med champignon og fløde i whiskysauce.
Rinderfilet mit Pilze und Sahne-Whisky- sosse.

49 · FILETTO DI MANZO IN SALSA DI GORGONZOLA · 200,-
Oksemørbrad med Gorgonzolasauce.
Rinderfilet mit Gorgonzolasosse.

52 · FILETTO DI MANZO AL PEPE · 200,-
Oksemørbrad med knust peber i cognacflødesauce.
Rinderfilet mit Gemablender Pfeffer in Cognac-Sahnesosse.

59 · FILETTO CON BEARNAISE · 200,-
Oksemørbrad med bearnaisesauce.
Rinderfilet im Bernaisesosse.

Alle kødretter serveres med dagens tilbehør og kartoffel.