Forretter – Antipasti

RING OG BESTIL:
9732 0123

1A · CARPACCIO DI SALMONE · 99,-
Laks i skiver med olivenolie, citron og parmesan
Lachs in Scheiben mit Olivenöl, Zitrone und Parmesan.
Salmon Fillet thinly sliced, with olive oil, lemon and Parmesan.

2 · CARPACCIO DI FILETTO · 99,-
Oksemørbrad i skiver med olivenolie, citron og parmesan.
Rinderfilet in Scheiben mit Olivenöl, Zitrone und Parmesan.
Tenderloin Fillet thinly sliced, with olive oil, lemon and Parmesan.

2A · ANTIPASTO ITALIA · 109,-
Parmaskinke, bresaola, tigerrejer, røget laks & frisk mozzarella
-serveret med rucola & olivenolie.
Parmaschinken, Bresaola, Gamberoni, Lachs & Mozzarella
-serviert mit Rucola & Olivenöl.
Parma ham, Bresaola, Large Shrimps, smoked salmon & fresh mozzarella
-served with rocket salad and olive oil.

4 · COCKTAIL DI GAMBERI · 99,-
Rejecoctail med hvidløg-persille sauce.
Krabbencoctail mit Knoblauch-Petersiliensosse.
Prawn cocktail in a special sauce.

HJEMMELAVET BRØD MED SMØR · 16,-
Selbstgemacht Brot mit butter.
Homemade bread with butter.

HVIDLØGSBRØD · 18,-
Knoblacuhsbrot.
Garlic bread.

BRUSCHETTA ALLA TOSCANA · 20,-
Mit friske tomater – hvidløg og oregano
Mit frische Tomaten – Knoblauch und Oregano.
Garlic bread with slices of fresh tomato, garlic and oregano.

BRUSCHETTA ITALIA · 25,-
Hvidløgsbrød med ost, friske tomater og rucola.
Knoblauchsbrot mit Käse, frische Tomaten und Rucola.
Garlic bread with cheese, topped with slices of fresh tomato and rocket salad.