Kødretter – Secondi Piatti

RING OG BESTIL:
9732 0123

48 · FILETTO AL WHISKY · 256,-
Oksemørbrad med champignon og fløde i whiskysauce.
Rinderfilet mit Pilze und Sahne-Whiskysoße.
Tenderloin Steak with mushrooms in a cream whisky sauce.

52 · FILETTO DI MANZO AL PEPE · 256-
Oksemørbrad med knust peber i cognac-flødesauce.
Rinderfilet mit Gemahlender Pfeffer in Cognac-Sahnesoße.
Tenderloin Steak in a cream pepper- cognac sauce.

59 · FILETTO CON BEARNAISE · 256,-
Oksemørbrad med bearnaisesauce.
Rinderfilet im Bearnaisesoße.
Tenderloin Steak in a Bearnaisse sauce.

Alle retter serveres med dagens tilbehør og kartoffel.
Alle Haubtgericht wird mit Beilage serviert.
All dishes are served with fresh vegetables and potatoes.