• Slider_koed
  • Slider_bygning
  • Slider_lokale1


Kødretter – Secondi Piatti

RING OG BESTIL:
9732 0123

44 · SCALOPPE ALLA GABIN · 149,-
Kalveinderlår med ærter, skinke, bacon i flødehvidvinssauce.
Kalbenmedallion mit Schinken, Speck in Sahne, Weissweinsosse und Erbsen.
Veal- Topside with peas, ham & Bacon in a white wine cream sauce.

45 · SCALOPPE AL MARSALA · 149,-
Kalveinderlår med champignon i Marsalaflødesauce.
Kalbschnitzel in Marsalasoße.
Veal- Topside with sliced mushrooms in a Marsala sauce.

48 · FILETTO AL WHISKY · 219,-
Oksemørbrad med champignon og Fløde i whiskysauce.
Rinderfilet mit Pilze und Sahne-Whiskysoße.
Tenderloin Steak with mushrooms in a cream whiskey sauce.

49 · FILETTO DI MANZO IN SALSA DI GORGONZOLA · 219,-
Oksemørbrad med Gorgonzolasauce.
Rindefilet mit Gorgonzolasoße.
Tenderloin Steak in a Gorgonzola sauce.

52 · FILETTO DI MANZO AL PEPE · 219,-
Oksemørbrad med knust peber i cognac-flødesauce.
Rinderfilet mit Gemahlender Pfeffer in Cognac-Sahnesoße.
Tenderloin Steak in a cream pepper- cognac sauce.

59 · FILETTO CON BEARNAISE · 219,-
Oksemørbrad med bearnaisesauce.
Rinderfilet im Bearnaisesoße.
Tenderloin Steak in a Bearnaisse sauce.

Alle retter serveres med dagens tilbehør og kartoffel.
Alle Haubtgericht wird mit Beilage serviert.
All dishes are served with fresh vegetables and potatoes.