Forretter – Antipasti

RING OG BESTIL:
9732 0123

1A · CARPACCIO DI SALMONE · 107,-
Laks i skiver med olivenolie, citron og grana padano.
Lachs in Scheiben mit Olivenöl, Zitrone und grana padano.
Salmon Fillet thinly sliced, with olive oil, lemon and grana padano.

2 · CARPACCIO DI FILETTO · 107,-
Oksemørbrad i skiver med olivenolie, citron og grana padano.
Rinderfilet in Scheiben mit Olivenöl, Zitrone und grana padano.
Tenderloin Fillet thinly sliced, with olive oil, lemon and grana padano.

2A · ANTIPASTO ITALIA · 128,-
Lufttørret skinke, bresaola, tigerrejer, røget laks & frisk mozzarella
-serveret med rucola & olivenolie.
Luftgetrockneter Schinken, Bresaola, Gamberoni, Lachs & Mozzarella
-serviert mit Rucola & Olivenöl.
Air-dried ham, Bresaola, Large Shrimps, smoked salmon & fresh mozzarella
-served with rocket salad and olive oil.

4 · COCKTAIL DI GAMBERI · 110,-
Rejecoctail med hvidløg-persille dressing.
Krabbencoctail mit Knoblauch-Petersiliensosse.
Prawn cocktail in a special sauce.

HJEMMELAVET BRØD MED SMØR · 22,-
Selbstgemacht Brot mit butter.
Homemade bread with butter.

HVIDLØGSBRØD · 24,-
Knoblacuhsbrot.
Garlic bread.

BRUSCHETTA ALLA TOSCANA · 32,-
Mit friske tomater – hvidløg og oregano
Mit frische Tomaten – Knoblauch und Oregano.
Garlic bread with slices of fresh tomato, garlic and oregano.

BRUSCHETTA ITALIA · 49,-
Hvidløgsbrød med ost, friske tomater og rucola.
Knoblauchsbrot mit Käse, frische Tomaten und Rucola.
Garlic bread with cheese, topped with slices of fresh tomato and rocket salad.