• Slider_koed
  • Slider_bygning
  • Slider_lokale1


Entrecôtes – Secondi Piatti

RING OG BESTIL:
9732 0123

53 · ENTRECÔTE ALLA ZINGARA · 179,-
Oksefilet med champignon, rød peber, løg, skinke i rødvinstomatsauce. (STÆRK SAUCE).
Rumpsteak mit Pilze, Paprikaschoten, Zwiebeln, Schinken in Rotweinstomatensosse (SCHARFE SOSSE).
Sirloin steak with mushrooms, red pepper, onion and ham in a cream sauce of red wine and tomato. (Spicy).

54 · ENTRECÔTE DELLO CHEF · 179,-
Oksefilét med champignon i portvin-sennep sauce.
Rumpsteak mit Pilze in Portwein-Senfsahnesosse.
Sirloin steak with mushrooms in a Port Wine Mustard Sauce.

55 · ENTRECÔTE AL PEPE VERDE · 179,-
Oksefilet med Madagaskarpeber, cognacsauce og fløde.
Rumpsteak mit Madagaskarpfeffer in Cognac- Sahnesosse.
Sirloin Steak in a cream pepper- cognac sauce.

57 · ENTRECÔTE ALL’AGLIO · 175,-
Oksefilet – grillstegt med hvidløg.
Rumpsteak – gegrilltes mit Knoblauch.
Sirloin Steak with garlic-parsley-olive oil.

58 · ENTRECÔTE ALLA GRIGLIA · 175,-
Grillstegt oksefilet.
Gegrilltes Rumpsteak.
Sirloin Steak.

Alle retter serveres med dagens tilbehør og kartoffel.
Alle Haubtgericht wird mit Beilage serviert.
All dishes are served with fresh vegetables and potatoes.