• Slider_koed
  • Slider_bygning
  • Slider_lokale1


Entrecôtes – Secondi Piatti

RING OG BESTIL:
9732 0123

53 · ENTRECÔTE ALLA ZINGARA · 145,-
Oksefilet med champignon, rød peber, løg, skinke i rødvinstomatsauce (stærk sauce).
Rumpsteak mit Pilze, Paprikaschoten, Zwiebeln, Schinken in Rotweinstomatensosse (Scharfe Sosse).

54 · ENTRECÔTE ALLA BEARNAISE · 145,-
Oksefilet med bearnaisesauce.
Rumpsteak im Bearnaisesosse.

55 · ENTRECÔTE AL PEPE VERDE · 145,-
Oksefilet med Madagaskarpeber, cognacsauce og fløde.
Rumpsteak mit Madagaskarpfeffer in Cognac-Sahnesosse.

57 · ENTRECÔTE ALL´AGLIO · 145,-
Oksefilet, grilstegt med hvidløg.
Rumpsteak, gegrilltes mit Knoblauch.

58 · ENTRECÔTE ALLA GRIGLIA · 145,-
Grilstegt oksefilet.
Gegrilltes Rumpsteak.

Alle retter serveres med dagens tilbehør og kartoffel.